Wijn & Cava 2021

Vorig jaar verkochten we voor het eerst wijn en cava om onze kas te spijzen. De respons was zo groot dat we beslisten om deze actie jaarlijks te organiseren.

Tijdens de komende weken kan u bij ons lekkere wijn en uitstekende cava bestellen. In samenwerking met een sommelier selecteerden we witte, rosé en rode wijn en een cava. Geproefd en goedgekeurd.

Klik op de link hieronder om uw bestelling te plaatsen. U ontvangt een bevestiging per mail. Pas na betaling is uw bestelling definitief. De bezorging gebeurt eind november. Bestellen kan tot 15 november 2021.

Betalen kan bij voorkeur elektronisch op rekening BE61 3100 5113 1517
op naam van KH Ste-Cecilia met als mededeling ‘Wijn2021’ en uw naam.

Bij aankoop van 6 identieke flessen krijgt u 1 euro korting per fles (reeds in de prijs verrekend).

Bestelformulier

Onze selectie:

rode wijn_web

Het wijnhuis Bodegas Anadas bevindt zich in het Spaanse wijngebied Cariñena en is één van de oudste familiebedrijven in deze regio. Ze produceren voornamelijk rode wijnen op basis van Garnacha. De streng geselecteerde druiven zijn afkomstig uit eigen wijngaarden.De Care Roble heeft een intense kleur van zwarte kersen. Een complexe neus met aroma’s van rijp rood en zwart fruit. De smaken zijn perfect in evenwicht, vol en intens met een lange afdronk.

witte wijn_webVoor de witte en rosé wijn kozen we voor San Marzano, Salento Il Pumo. Deze wijn wordt geproduceerd in Puglia, in het zuiden van Italië. De coöperatieve San Marzano kijkt terug op een traditie van meer dan 50 jaar. De  frisse witte wijn is evenredig samengesteld uit de druivensoorten Malvasia Bianca en Sauvignon Blanc. Hij heeft bloemige tonen en een hint van citrus en tropische vruchten in de neus. De rosé wijn is 100% Negroamaro, heeft een stevige body en smaakt fris en evenwichtig in de mond.

pere ventura_web

Pere Ventura is een vrij jong bedrijf, opgericht in 1992 door een telg uit een geslacht dat zijn sporen in de cava-wereld ruim heeft verdiend. Voor de wijnen wordt op traditionele wijze ge-werkt. Zo worden de flessen cava iedere dag met de hand een achtste slag gedraaid.
Dit is een echte, typische Catalaanse cava. Stevig, ongepolijst, karaktervol, fris, lange afdronk met een hint van citrus in de mond. Bovendien is dit een ‘gran reserva’ millesime van het jaar 2017 wat zorgt voor nog meer complexiteit in de smaak. Wat ons betreft een echte aanrader!