Wijn & Cava 2020

Omwille van Covid-19 zagen we ons genoodzaakt om de steakkermis in maart eerder dit jaar te annuleren. Ook het aperitiefconcert dat gepland was in oktober wordt geannuleerd. Onnodig om te zeggen dat we uw steun hard nodig hebben!

Daarom zetten we een fundraising op poten om onze kas te spijzen. Tijdens de maand oktober kan u bij ons terecht voor lekkere wijn en uitstekende cava. In samenwerking met een sommelier selecteerden we witte en rode wijn en een cava. Geproefd en goedgekeurd.

Klik op de link hieronder om uw bestelling te plaatsen. U ontvangt een bevestiging per mail. Pas na betaling is uw bestelling definitief. De bezorging gebeurt begin november.

Betalen kan bij voorkeur elektronisch op rekening BE61 3100 5113 1517
op naam van KH Ste-Cecilia met als mededeling ‘Wijn2020’ en uw naam.

Bij aankoop van 6 identieke flessen krijgt u 1 euro korting per fles.

Bestelformulier

Onze selectie:

rode wijn_webHet wijnhuis Bodegas Anadas bevindt zich in het Spaanse wijngebied Cariñena en is één van de oudste familiebedrijven in deze regio. Ze produceren voornamelijk rode wijnen op basis van Garnacha. De streng geselecteerde druiven zijn afkomstig uit eigen wijngaarden.
De Care Roble heeft een intense kleur van zwarte kersen. Een complexe neus met aroma’s van rijp rood en zwart fruit. De smaken zijn perfect in evenwicht, vol en intens met een lange afdronk.

witte wijn_webDeze witte wijn wordt geproduceerd in Puglia, in het zuiden van Italië. De coöperatieve San Marzano kijkt terug op een traditie van meer dan 50 jaar. Deze frisse wijn is evenredig samengesteld uit de druivensoorten Malvasia Bianca en Sauvignon Blanc. Hij heeft bloemige tonen en een hint van citrus en tropische vruchten in de neus.

pere ventura_webPere Ventura is een vrij jong bedrijf, opgericht in 1992 door een telg uit een geslacht dat zijn sporen in de cava-wereld ruim heeft verdiend. Voor de wijnen wordt op traditionele wijze gewerkt. Zo worden de flessen cava iedere dag met de hand een achtste slag gedraaid.
Dit is een echte, typische Catalaanse cava. Stevig, ongepolijst, karaktervol, fris, lange afdronk met een hint van citrus in de mond. Bovendien is dit een brut millesime van het jaar 2017.
Wat ons betreft een echte aanrader!