Kaarten bestellen voor het Aperitiefconcert

Affiche-Aperitiefconcert-2019-DEFzonder-VUVoor ons Aperitiefconcert in oktober kan u kaarten bestellen via email of telefonisch (op weekdagen vanaf 17u – 02 306 62 24). De toegangsprijs bedraagt 5 euro, zowel aan de kassa als in voorverkoop. Bent u betalend lid van de harmonie? Dan geniet u misschien van gratis toegangskaarten.
Leerlingen van de Servaisacademie uit Halle mogen gratis binnen. De kaart dient dan wel op voorhand gereserveerd te worden. Houders van een Kom!pas betalen 1,25 euro.

Let op: u dient uw kaarten steeds te bestellen via info@khhalle.be met vermelding van uw naam, het concert waarvoor u kaarten wenst en het aantal kaarten.  Na betaling op onze rekening BE61 3100 5113 1517 met vermelding van uw naam is de reservatie definitief.

Na betaling krijgt u een bevestigingsmail die ook dient als betalingsbewijs. Bestellen via mail kan bijgevolg maar tot 3 dagen voor het concert. Nadien moet u telefonisch reserveren en betalen aan de kassa.

Uw kaarten worden niet opgestuurd via de post maar liggen op naam klaar aan de kassa op de dag van het concert. UIteraard kan u ook kaarten kopen bij bestuursleden of bij muzikanten uit het orkest.

Voor vragen of inlichtingen kan u terecht op info@khhalle.be