Sinksenconcert 8 juni 2019

DSC_0585’t Is weer bijna zover. Dankzij de stad Halle krijgt de harmonie de kans om ook een zomers programma te spelen op de Grote Markt. Op zaterdag 8 juni om 19.30 uur staan we met z’n allen paraat op de ‘kiosk’.

Op het programma staat muziek van Prokofiev, Philip Sparke en Steven Reineke. Met hun muziek schotelen we u alvast wat spectaculairs voor. De rest van het programma staat in het teken van ontspanning en genieten van bekende muziek: Earth, Wind and Fire, Bruce Springsteen, The Beach Boys en zelfs Paolo Conté. Voor de gelegenheid staat het orkest onder leiding van voorzitter Christophe Chokier.

Wij duimen alvast voor een zonnige warme zomeravond en we zorgen voor sfeervolle muziek. U kan daar uiteraard van genieten op één van de vele terrasjes op de Markt. Tot dan!

Reacties zijn gesloten.