Huwelijk Lambert en Marleen

Op vrijdag 24 november traden onze bariton Lambert Lenaerts en Marleen Dezitter in het huwelijk. De plechtigheid werd voltrokken in de raadzaal van het oude stadhuis van Halle door Schepen Eddy Buelinckx. Behalve in onze harmonie speelt Lambert ook in Brass Band Alsemberg. Niet minder dan 17 muzikanten uit beide verenigingen samen werden bereid gevonden om Lambert te verrassen met een klein muzikaal optreden. Het geheel werd in goede banen geleid door Wim Stas, dirigent van BBA en ook leraar van Lambert.

Op het moment dat Lambert en Marleen de raadzaal betraden, zetten we plechtig  in met Trumpet Voluntary (J. Clark). Het gezicht van Lambert sprak boekdelen… Na het ondertekenen van de aktes was het tijd voor iets rustigers en speelden we Amazing Grace (John Newton). Het einde van de plechtigheid werd feestelijk afgesloten met de triomfmars uit Aïda van Verdi.

Reacties zijn gesloten.