Terugblik op Sint-Ceciliabanket 18-11-2017

Sinte-Cecilia, de patroonheilige van de muzikanten. Een uitstekende reden voor muzikanten en sympathisanten om aan te schuiven aan de feesttafel. Voor de eerste maal kozen we een restaurant als locatie. En het moet gezegd, we werden in de watten gelegd. Het eten was van de bovenste plank en de eigenaars van La Donatella boden ons het aperitiefje aan. Uiteraard kon ook de tombola niet ontbreken. Dankzij de steun van lokale handelaars konden we een prijzenpot van meer dan 120 prijzen in de etalage zetten! René Longhez mocht met de hoofdprijs naar huis (was dat niet al eens gebeurd?).
Het werd een gezellige avond waar iedereen de tijd vond om wat bij te praten. De voorzitter zette ook een aantal helpende handen in de bloemetjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reacties zijn gesloten.