Categorie archief: Activiteiten

Bedankt!

Onze wijn en cava-actie was een groot succes. We bedanken iedereen die een bestelling plaatste. Deze week worden alle bestellingen geleverd.

Ticketverkoop Winterconcert 2020

Winterconcert2019---Affiche-A3-zonderVUHet drukwerk voor ons concert werd deze week geleverd. Het flyeren kan beginnen. Hou ook onze Facebookpagina in het oog en deel ons evenement.

Vanaf vandaag kan je dus ook kaarten bestellen voor ons winterconcert. Klik door naar de informatiepagina.

Chocoladeverkoopverkoop

Flyer chocolade Valentino_Pagina_1Vanaf deze week starten we met onze chocoladeverkoop. Voor de prijs van 6 euro kan je een zakje heerlijke chcolade van Valentino kopen om onze vereniging te steunen.

Klik op het bestelformulier, vul het in en geef het af op één van onze activiteiten of stuur het op naar Elbeekstraat 54 te Halle.

Je kan ook een mail sturen naar info@khhalle.be om je bestelling en je contactgegevens door te geven. Wij bezorgen je dan zo snel mogelijk je zakjes.

LET OP: de bestelling is pas definitief na betaling van het correcte bedrag op rekening  BE61 3100 5113 1517 op naam van KH Ste-Cecilia met vermelding ‘chocolade2019’.

Aperitiefconcert 27 oktober 2019

Affiche-Aperitiefconcert-2019-webOp zondag 27 oktober nodigen we u graag uit voor ons aperitiefconcert. Na enkele jaren in de namiddag gespeeld te hebben, koos het bestuur ervoor om terug te keren naar de oorspronkelijke formule in de voormiddag.
Het programma werd opgebouwd rond de vier natuurelementen water, wind, vuur en aarde. De muziekkeuze is al even divers als deze elementen: van popmuziek tot filmmuziek en echt klassiek. Zo staat de muziek van Aladdin en de Beach Boys al zeker geprogrammeerd. Of wat dacht u van ‘Dance of the hours’ (of als u liever het pittig Italiaans gebruikt: ‘Danza delle ore’) uit de opera La Gioconda van Amilcare Ponchielli. Als u het mij vraagt een echt pareltje. Ik lieg niet als ik zeg dat het opnieuw een topconcert wordt. Bovendien zal u wellicht ook goed uitgeslapen zijn door de uurverandering naar wintertijd. Afspraak in ’t Vondel om 10.30 uur.
Kaarten kosten 5 euro, dit zowel aan de kassa als in voorverkoop. Ze zijn verkrijgbaar via email of het nummer 02 306 62 24 (na 17 uur).

Sinksenconcert 8 juni 2019

DSC_0585’t Is weer bijna zover. Dankzij de stad Halle krijgt de harmonie de kans om ook een zomers programma te spelen op de Grote Markt. Op zaterdag 8 juni om 19.30 uur staan we met z’n allen paraat op de ‘kiosk’.

Op het programma staat muziek van Prokofiev, Philip Sparke en Steven Reineke. Met hun muziek schotelen we u alvast wat spectaculairs voor. De rest van het programma staat in het teken van ontspanning en genieten van bekende muziek: Earth, Wind and Fire, Bruce Springsteen, The Beach Boys en zelfs Paolo Conté. Voor de gelegenheid staat het orkest onder leiding van voorzitter Christophe Chokier.

Wij duimen alvast voor een zonnige warme zomeravond en we zorgen voor sfeervolle muziek. U kan daar uiteraard van genieten op één van de vele terrasjes op de Markt. Tot dan!

Steakkermis

Op 24 en 25 maart bent u van harte uitgenodigd op onze steakkermis. Op het menu staat uiteraard een lekker stuk steak met heerlijke sauzen. We voorzien ook een vegetarisch alternatief en ambachtelijke kaaskroketten. Alle gerechten worden opgediend met brood of met frietjes.
De huisbereide chocomousse is zeker een aanrader om uw bezoek af te sluiten.

Info en reservatie via onze site.

http://www.khhalle.be/?page_id=153

Steakkermis

Op 25 en 26 maart bent u van harte uitgenodigd op onze steakkermis. Op het menu staat uiteraard een lekker stuk steak met heerlijke sauzen. We voorzien ook een vegetarisch alternatief en ambachtelijke kaaskroketten. Alle gerechten worden opgediend met brood of met frietjes.
De huisbereide chocomousse is zeker een aanrader om uw bezoek af te sluiten.

Info en reservatie via onze site.

uitnodiging steakkermis2019_front

Kaarten bestellen Winterconcert

Opgelet: telefonisch kaarten bestellen kan op een weekdag enkel vanaf 17u. In het weekend zijn we de hele dag bereikbaar. Je kan ook makkelijk een mailtje sturen. Op onze website vind je hoe dat kan.

Huwelijk Lambert en Marleen

Op vrijdag 24 november traden onze bariton Lambert Lenaerts en Marleen Dezitter in het huwelijk. De plechtigheid werd voltrokken in de raadzaal van het oude stadhuis van Halle door Schepen Eddy Buelinckx. Behalve in onze harmonie speelt Lambert ook in Brass Band Alsemberg. Niet minder dan 17 muzikanten uit beide verenigingen samen werden bereid gevonden om Lambert te verrassen met een klein muzikaal optreden. Het geheel werd in goede banen geleid door Wim Stas, dirigent van BBA en ook leraar van Lambert.

Op het moment dat Lambert en Marleen de raadzaal betraden, zetten we plechtig  in met Trumpet Voluntary (J. Clark). Het gezicht van Lambert sprak boekdelen… Na het ondertekenen van de aktes was het tijd voor iets rustigers en speelden we Amazing Grace (John Newton). Het einde van de plechtigheid werd feestelijk afgesloten met de triomfmars uit Aïda van Verdi.

Terugblik op Sint-Ceciliabanket 18-11-2017

Sinte-Cecilia, de patroonheilige van de muzikanten. Een uitstekende reden voor muzikanten en sympathisanten om aan te schuiven aan de feesttafel. Voor de eerste maal kozen we een restaurant als locatie. En het moet gezegd, we werden in de watten gelegd. Het eten was van de bovenste plank en de eigenaars van La Donatella boden ons het aperitiefje aan. Uiteraard kon ook de tombola niet ontbreken. Dankzij de steun van lokale handelaars konden we een prijzenpot van meer dan 120 prijzen in de etalage zetten! René Longhez mocht met de hoofdprijs naar huis (was dat niet al eens gebeurd?).
Het werd een gezellige avond waar iedereen de tijd vond om wat bij te praten. De voorzitter zette ook een aantal helpende handen in de bloemetjes. Zeker voor herhaling vatbaar.