Categorie archief: Kaarten bestellen

Aperitiefconcert 27 oktober 2019

Affiche-Aperitiefconcert-2019-webOp zondag 27 oktober nodigen we u graag uit voor ons aperitiefconcert. Na enkele jaren in de namiddag gespeeld te hebben, koos het bestuur ervoor om terug te keren naar de oorspronkelijke formule in de voormiddag.
Het programma werd opgebouwd rond de vier natuurelementen water, wind, vuur en aarde. De muziekkeuze is al even divers als deze elementen: van popmuziek tot filmmuziek en echt klassiek. Zo staat de muziek van Aladdin en de Beach Boys al zeker geprogrammeerd. Of wat dacht u van ‘Dance of the hours’ (of als u liever het pittig Italiaans gebruikt: ‘Danza delle ore’) uit de opera La Gioconda van Amilcare Ponchielli. Als u het mij vraagt een echt pareltje. Ik lieg niet als ik zeg dat het opnieuw een topconcert wordt. Bovendien zal u wellicht ook goed uitgeslapen zijn door de uurverandering naar wintertijd. Afspraak in ’t Vondel om 10.30 uur.
Kaarten kosten 5 euro, dit zowel aan de kassa als in voorverkoop. Ze zijn verkrijgbaar via email of het nummer 02 306 62 24 (na 17 uur).