Category Archives: Nieuws

DVN 57

DVN 57_web 1De Vrolijke Noot nr. 57 is een feit. We namen van de relatieve rust in onze vereniging gebruik om nieuwe onthullingen over Servais’ band met onze harmonie te publiceren. Veel leesplezier.

Yes!

DSC_2479De eerste repetitie was een succes. Dankzij de gespreide schikking in de grote zaal verkregen we een betere akoestiek dan verwacht. 18 muzikanten waren aanwezig. We kijken alvast uit naar volgende week.

Opstart repetities na Covid-19

De kogel is door de kerk. We starten opnieuw met repeteren op maandag 24 augustus! Het bestuur legt de laatste hand aan het draaiboek om alles in veilige omstandigheden te laten verlopen.
Het eerste concert staat gepland voor zondag 25 oktober 2020 in de sportzaal van Start65. We kijken er naar uit!

Licht aan het einde van de tunnel…

Ondanks ons positief bericht van 13 maart op deze site, zijn de repetities niet meer opgestart sinds dan. Bijna 5 maanden intussen. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Vanaf maandag 24 augustus starten we de repetities terug op! Jawel, op maandag en niet op dinsdag. Alles heeft te maken met hygiënische maatregelen (grootte van het lokaal, ventilatie, bezetting door andere groep vooraf). Maar we kijken vol hoop uit naar het moment waarop we terug op een podium mogen zitten: zondag 25 oktober! Save the date!

De impact van Corona op onze vereniging

Vrijdag werden de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus verscherpt. Dat heeft ook voor onze vereniging de nodige gevolgen. Zo beslisten we woensdag al dat de steakkermis van dit weekend  niet zou doorgaan. Het verbod op het organiseren van bijeenkomsten impliceert ook dat wij de komende 3 weken niet repeteren. Maar niet getreurd. Wij zullen er staan op het aperitiefconcert van 30 mei op de Grote Markt van Halle.

DVN 55

Een nieuw jaar, een nieuwe maand en natuurlijk ook een nieuw nummer van De Vrolijke Noot. Nummer 55 staat online.

Veel leesplezier.

Ticketverkoop Winterconcert 2020

Winterconcert2019---Affiche-A3-zonderVUHet drukwerk voor ons concert werd deze week geleverd. Het flyeren kan beginnen. Hou ook onze Facebookpagina in het oog en deel ons evenement.

Vanaf vandaag kan je dus ook kaarten bestellen voor ons winterconcert. Klik door naar de informatiepagina.

Pralineverkoop succesvol

rond-etiket-bedanktDe pralines zijn intussen allemaal al een tijdje de deur uit. En dat is goed nieuws. We willen graag iedereen bedanken die letterlijk zijn duit in het zakje deed. Volgend jaar zijn we er zeker weer!

De Vrolijke Noot 54

De nieuwste editie van ons ledenblad De Vrolijke Noot rolde onlangs uit de pers. Intussen al nummer 54.

Je leest er een ruime terugblik op onze recentste concerten en zeker niet te missen: de activiteitenkalender voor het komende seizoen.

 

Gratis toegang voor leerlingen Servaisacademis

Omdat we graag ook ons steentje willen bijdragen bij de promotie van muziekevenementen en omdat we er ook voor willen zorgen dat jongen muzikanten kennismaken met onze orkestvorm, kunnen de leerlingen van de Servaisacademie gratis naar ons concert komen. Het enige wat je moet doen, is je kaart reserveren via mail!