Category Archives: Nieuws

Licht aan het einde van de tunnel…

Ondanks ons positief bericht van 13 maart op deze site, zijn de repetities niet meer opgestart sinds dan. Bijna 5 maanden intussen. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Vanaf maandag 24 augustus starten we de repetities terug op! Jawel, op maandag en niet op dinsdag. Alles heeft te maken met hygiënische maatregelen (grootte van het lokaal, ventilatie, bezetting door andere groep vooraf). Maar we kijken vol hoop uit naar het moment waarop we terug op een podium mogen zitten: zondag 25 oktober! Save the date!

De impact van Corona op onze vereniging

Vrijdag werden de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus verscherpt. Dat heeft ook voor onze vereniging de nodige gevolgen. Zo beslisten we woensdag al dat de steakkermis van dit weekend  niet zou doorgaan. Het verbod op het organiseren van bijeenkomsten impliceert ook dat wij de komende 3 weken niet repeteren. Maar niet getreurd. Wij zullen er staan op het aperitiefconcert van 30 mei op de Grote Markt van Halle.

DVN 55

Een nieuw jaar, een nieuwe maand en natuurlijk ook een nieuw nummer van De Vrolijke Noot. Nummer 55 staat online.

Veel leesplezier.

Ticketverkoop Winterconcert 2020

Winterconcert2019---Affiche-A3-zonderVUHet drukwerk voor ons concert werd deze week geleverd. Het flyeren kan beginnen. Hou ook onze Facebookpagina in het oog en deel ons evenement.

Vanaf vandaag kan je dus ook kaarten bestellen voor ons winterconcert. Klik door naar de informatiepagina.

Pralineverkoop succesvol

rond-etiket-bedanktDe pralines zijn intussen allemaal al een tijdje de deur uit. En dat is goed nieuws. We willen graag iedereen bedanken die letterlijk zijn duit in het zakje deed. Volgend jaar zijn we er zeker weer!

De Vrolijke Noot 54

De nieuwste editie van ons ledenblad De Vrolijke Noot rolde onlangs uit de pers. Intussen al nummer 54.

Je leest er een ruime terugblik op onze recentste concerten en zeker niet te missen: de activiteitenkalender voor het komende seizoen.

 

Gratis toegang voor leerlingen Servaisacademis

Omdat we graag ook ons steentje willen bijdragen bij de promotie van muziekevenementen en omdat we er ook voor willen zorgen dat jongen muzikanten kennismaken met onze orkestvorm, kunnen de leerlingen van de Servaisacademie gratis naar ons concert komen. Het enige wat je moet doen, is je kaart reserveren via mail!

De Vrolijke Noot 53!

Met het Sinksenconcert in het oog en een heel wat activiteiten achter de rug, viel ons ledenblad De Vrolijke Noot recent in uw bus.

DVN 53 – web

Sinksenconcert 8 juni 2019

DSC_0585’t Is weer bijna zover. Dankzij de stad Halle krijgt de harmonie de kans om ook een zomers programma te spelen op de Grote Markt. Op zaterdag 8 juni om 19.30 uur staan we met z’n allen paraat op de ‘kiosk’.

Op het programma staat muziek van Prokofiev, Philip Sparke en Steven Reineke. Met hun muziek schotelen we u alvast wat spectaculairs voor. De rest van het programma staat in het teken van ontspanning en genieten van bekende muziek: Earth, Wind and Fire, Bruce Springsteen, The Beach Boys en zelfs Paolo Conté. Voor de gelegenheid staat het orkest onder leiding van voorzitter Christophe Chokier.

Wij duimen alvast voor een zonnige warme zomeravond en we zorgen voor sfeervolle muziek. U kan daar uiteraard van genieten op één van de vele terrasjes op de Markt. Tot dan!

Steakkermis

Op 24 en 25 maart bent u van harte uitgenodigd op onze steakkermis. Op het menu staat uiteraard een lekker stuk steak met heerlijke sauzen. We voorzien ook een vegetarisch alternatief en ambachtelijke kaaskroketten. Alle gerechten worden opgediend met brood of met frietjes.
De huisbereide chocomousse is zeker een aanrader om uw bezoek af te sluiten.

Info en reservatie via onze site.

http://www.khhalle.be/?page_id=153