Categorie archief: Geen categorie

Opstartrepetitie 23 augustus 2022

Black Modern Harmony Orchestra PosterVanaf 23 augustus starten we met de wekelijkse repetities. Er staat heel wat op til dit seizoen, maar daar kom je binnenkort meer over te weten.
Wil je graag deel uitmaken van dit avontuur? Contacteer onze voorzitter of stuur ons een berichtje.
0496 95 80 28 – info@khhalle.be
Neem zeker een kijkje op onze pagina voor nieuwe muzikanten.

DVN 62

Een nieuwe uitgave van ons ledenblad De Vrolijke Noot. Met dit keer een overzicht van de aankomende activiteiten, Servaisnieuws en een fijn artikel over Guillaume Heyvaert.

Veel leesplezier

DVN 60

Het nieuwste nummer van ons ledenblad De Vrolijke Noot is nu beschikbaar.

Snel lezen dus!

Wijn- en cavaverkoop

Vanaf vandaag kan u opnieuw wijn en cava inkopen om onze vereniging te steunen. Klik door naar onze verkooppagina om alle voorwaarden en informatie over de producten te ontdekken.

We danken u alvast voor uw steun!

Fundraising met wijn en cava.

Flyer wijnverkoop 2020_Front (Klein)

Omwille van Covid-19 zagen we ons genoodzaakt om de steakkermis in maart eerder dit jaar te annuleren. Ook het aperitiefconcert dat gepland was in oktober wordt geannuleerd. Onnodig om te zeggen dat we uw steun hard nodig hebben!

Daarom zetten we een fundraising op poten om onze kas te spijzen. Tijdens de maand oktober kan u bij ons terecht voor lekkere wijn en uitstekende cava. In samenwerking met een sommelier selecteerden we witte en rode wijn en een cava. Geproefd en goedgekeurd.

Klik op de link hieronder om uw bestelling te plaatsen. U ontvangt een bevestiging per mail. Pas na betaling is uw bestelling definitief. De bezorging gebeurt begin november.

 

De Vrolijke Noot 52

Het nieuw jaar is in het land en dat wil ook zeggen dat het nieuwste januarinummer van De Vrolijke Noot van de pers rolt. Nummer 52 staat te blinken en wacht vol ongeduld om gelezen te worden.

Deze editie staat boordevol harmonienieuws, een terugblik op de voorbije activiteiten en als uitsmijter een boeiend gesprek met René Berchmans, oud-muzikant van onze vereniging.

Veel leesplezier

Urban Run parkeerverbod

Naar aanleiding van de Urban Run geldt een parkeerverbod op het Possozplein. Zie de site van de stad Halle voor gedetaillerde informatie.

Hou hier rekening mee als u naar ons concert komt luisteren.

https://www.halle.be/wegenwerken/parkeerverbod-tijdens-urban-run-op-2810

Foto’s winterconcert 2018

Vanaf nu kan u een selectie foto’s bekijken van het laatste winterconcert. We bedanken van harte alle toeschouwers en ook de KF De Eendracht uit Borchtlombeek voor hun puike prestatie.

 

De Vrolijke Noot 49

DVN 49 web_Pagina_1

DVN 49

Vanaf vandaag is de digitale versie van ons ledenblad De Vrolijke Noot beschikbaar als download.
Veel leezplezier.

De Vrolijke Noot 49

Afbeelding

Winterconcert 3 februari 2018

Winterconcert 2018Het is zover: vanaf vandaag kan u kaarten bestellen voor ons winterconcert van 3 februari volgend jaar.

Alle praktische info vindt u hier.